Geriausia dovana vyrui pagal zodiako ženklą

Nenumaldomai artėjant Šventoms Kalėdoms,  gal ir Jūsų vyro gimtadieniui, o gal norite jį be progos tiesiog nustebinti, bet nesumąstote kaip? Geriausia dovana vyrui  pagal jo zodiako ženklą – štai apie ką skaitysite šiame straipsnyje. Taip pat trumpai papasakosime kaip nustebinti vyrą – pateiksime kelias idėjas, kurios, iš tiesų, yra labai paprastos, bet garantuojame, jog jis niekada staigmenų nepamirš.

Geriausia dovana vyrui pagal zodiako ženklą – kokia ji?

  • Avinai išsiskiria tikslo siekimu, lyderio savybėmis, užsispyrimu. Padovanokite tai, kas pabrėžtų jų jėgą ir dinamiką: šuolį su parašiutu, skrydį parasparniu, dažasvydžio rungtį – visa, kas susiję su ekstremalumu ir sportu;
  • Jaučiai –  ženklas, pasižymintis praktiškumu, vadinasi, dovana irgi turėtų būti atitinkama. Tai gali būti koks nors buitinės technikos prietaisas, pavyzdžiui, dulkių siurblys, mikrobangų krosnelė ar mašinėlė plaukams kirpti.
  • Dvyniams labai svarbu dovanos netikėtumas. Šiam ženklui patinka ekspromtas, staigmenos, improvizacijos, todėl jokiu būdu nesitarkite su juo dėl būsimos dovanos. Jiems puikiai tinka, pavyzdžiui, šiuolaikinio autoriaus knyga, gavusi literatūrinę premiją.
  •  Vėžys – pavyzdžiui, jam dovanoti galite gražų albumą šeimyninėms fotografijoms. Kadangi tai vandens stichijos ženklas, turėtų patikti ir gražus rankšluostis ar stilingas chalatas.
  • Liūtas – ypatingas ženklas, išdidus ir valdingas. Jiems reikalingas atributas, pabrėžiantis jų ypatingą statusą – brangus žiedas, stilingas telefonas, prabangus kostiumas. Tačiau jeigu tokioms gėrybėms neturite pinigų, akcentuokite bent jau prabangią pakuotę.
  • Mergelės ženklo atstovai kur kas labiau apsidžiaugtų, jei vietoje stilingos rankinės ar madingų akinukų padovanotumėte gerą, gražiai įpakuotą kavamalę.
  • Svarstyklės – visiškai neapsiriksite nusprendę Svarstyklėms padovanoti madingus kvepalus, puošnių indų rinkinį.
  • Skorpionai – jiems ypač tinka žiebtuvėlis ar kario figurėlė, ant kurios galima išgraviruoti paties vyro inicialus.
  • Šauliai – avantiūrų ir nuotykių mėgėjai, labai apsidžiaugs dovana, kuri pabrėš šias jų savybes. Idealus variantas – turistinis žygis į nepažįstamą šalį.
  • Ožiaragiai – jiems tiks viskas, kas gali būti naudinga judant socialiniais laipteliais – kišeninis kompiuteris, naujausio modelio mobilusis, odinis dėklas popieriams.
  • Vandeniai – itin smalsūs žmonės, jie stengiasi sužinoti visus naujus dalykus, domisi naujausiomis tendencijomis, todėl juos nudžiugintų paskutinio modelio fotoaparatas.
  • Žuvims galima dovanoti tai, kas atitinka tokius interesus – smilkalų, amuletus su žuvų atvaizdu, knygų psichologijos tematika.

Idėjos, kaip nustebinti vyrą, labai paprastos: galite  atneštijomėgstamiausioskavosar arbatos, sočius ir gardžius pusryčius į lovą arba tiesiog pasiūlykite nuvykti kartu pažvejoti ar į kokią nors kitą vietą, kuri Jums neįprasta.

Apibedrinant, drąsiai sakome, be materialių dovanų, kurias galite įsigyti visose parduotuvėse, geriausia dovana vyrui neapčiuopiama – dėmesys, rodomi jausmai ir laikas, praleistas kartu. Tai magiška dovana, kurią galime suteikti visos.


Categories:

,

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *